Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Man en Vrouw in Hart

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Man en Vrouw in Hart 900709

 

Huwelijk beeld Man en Vrouw Hart

 

Huwelijk beeld man en vrouw hart is zorgvuldig vormgegeven en staat op een mooie houten voet.  Een prachtig cadeau voor het bruidspaar ter herinnering aan die mooie dag in hun leven. Past in elk interieur en heeft bovendien een tijdloze uitstraling. Zo denk je elke keer weer terug aan die perfecte trouwdag. Bestel hem via onze webshop of kom een kijkje in onze winkel nemen 

Een huwelijkscadeau bestellen of komen kopen zorgt ervoor dat u het bruidspaar kunt verrassen met een origineel kado. In onze webshop treft u talloze unieke huwelijkscadeau’s aan in verschillende prijsklassen. Het mooiste cadeau is een passend geschenk voor zowel de bruid als bruidegom. U kunt een keuze maken uit onder meer een aantal schitterende huwelijksbeelden,maar ook een mooi schilderij is altijd een mooi en blijvend kado  Voor welk huwelijkscadeau u ook kiest; het is ten slotte een blijvende herinnering aan een mooie dag.

 

Man en vrouw in hart

 

 

Deze prachtige beelden zijn een uitstekend trouw kado. Ze zijn met grote zorg vervaardigd en hebben een luxe uitstraling. Elk beeld staat op een houten voet wat het geheel nog meer cachet geeft!

SKU: 900709Categorieën: Tags: 

 

 

Polyresin
33cm
Gaat uit collectie
 
 
900709

Ook interessant

€ 18,95
€ 21,95
€ 29,95